Esforços i avenços en la restauració del servei de la ITV a Menorca

ITV
El Consell Insular de Menorca té els primers informes de l’evolució del servei de la ITV a l’illa, després de la petició d’un seguiment exhaustiu des del departament de Mobilitat a l’empresa concessionària, TÜV Rheinland Certio. En aquests informes s’inclou el seguiment d’accions proposades, inspeccions pendents recuperades i altres indicadors clau.

L’acció forma part de les mesures plantejades dins del pla de TÜV Rheinland Certio per a la recuperació de la normalitat del servei després de la vaga. Aquests són els primers resultats:

• El pròxim 26/09/2023 i 2/10/2023 s’incorporaran 2 nous inspectors mecànics permanents a l’estació de Maó.
• A més, durant tot el mes de setembre s’ha reforçat el servei amb 2 inspectors addicionals, cada setmana, de reforç temporal.
• El volum d’inspeccions pendents se situa en 7000.
• S’han recol·locat i, per tant, avançat, un volum total de 285 cites.

El compromís del conseller de Mobilitat, Juan Manuel Delgado, és el d’informar periòdicament (cada 15 dies) a la ciutadania sobre l’evolució d’aquests informes com a mostra de transparència.

Per la seva part, TÜV Rheinland assegura que està treballant per augmentar la producció i que, a mesura que vagi revertint la situació i pugui avançar cites, anirà contactant amb els clients amb cites més llunyanes per atendre’ls tan prest com es pugui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.