La consellera d’Economia dona suport a les empreses bijuteres de Menorca a la fira Bisutex

La consellera d’Economia i Serveis Generals, María Antonia Taltavull, s’ha desplaçat a Madrid aquest dijous, 14 de setembre, per a donar suport a les empreses menorquines presents a la fira Bisutex. La fira s’ha inagurat aquest dijous, amb la participació de 6 empreses de Menorca.

La consellera ha estat acompanyada pel president de l’Associació española de fabricants de bijuteria, accessoris de moda i components, José Manuel Moreno. Durant l’estada a la fira, Taltavull també ha mantingut una trobada amb la directora general d’Indústria i Polígons Industrials del Govern balear, Ingrid Liliana de la Fuente, i amb representants de l’ICEX. De la mateixa manera, la consellera ha assistit a una ponència realitzada per l’Institut Tecnològic de la Bijuteria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.