La Setmana del Llibre en Català acull una taula rodona sobre turisme i patrimoni a les Illes Balears

Entre les activitats programades amb motiu de La Setmana del Llibre en Català, diumenge dia 17 de setembre a les 11.25 h, tindrà lloc la taula rodona“Turisme i patrimoni a les Illes Balears. Balears davant l’amenaça del turisme”, en què participaran Antoni Janer, professor i escriptor; Joan Lluís Ferrer; escriptor i divulgador; iIrene Riudavets, arqueòloga, gestora de patrimoni i membre de l’IME, moderada pel professor i sociolingüista Isidor Marí.

També a La Setmana del Llibre en Català, per segon any consecutiu, els lectors trobaran una àmplia selecció del fons editorial de l’IME, gràcies a l’Institut d’Estudis Baleàrics, que ofereix una caseta a les editorials balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.