L’Ajuntament de Ciutadella aprova les obres de millora al cementeri municipal

L’equip de govern, ha aprovat, durant la junta de govern de dimecres, el projecte bàsic i d’execució de les obres de millora al cementeri vell, que consisteixen en una nova sala de vetlla i la instal·lació d’una cambra frigorífica que se sumarà a la ja existent.

En concret, el projecte consisteix a dur a terme les següents actuacions:

  • Es crearà una nova sala de vetlla a la Cripta existent, convertint-se en dues zones, una com a Cripta i una altra com a sala de vetlla. Es realitzarà mitjançant la divisió d’un envà de guix laminat, fins a una altura de 2,79 metres, fins a la coberta, es resoldrà amb vidre.
  • S’obrirà una porta exterior a la Cripta, s’executarà una nova obertura d’obertura a la façana, per a la posterior construcció de la porta. També s’executarà un llindar amb una biga metàl·lica per suplir la càrrega estructural de l’obertura.
  • Es farà una obertura interior a la sala de càmeres, s’executarà l’obertura de l’obertura per a la posterior col·locació de la nova cambra frigorífica. També s’executarà un llindar amb una biga metàl·lica per suplir la càrrega estructural de l’obertura.
  • Instal·lació d’una bomba de calor reversible, amb un Split format per una unitat exterior situada en el pati, i una unitat interior de tipus paret, a la Sala de Vetlla.
  • Es fa la renovació de l’aire preceptiva per al sistema de climatització. Es durà a terme mitjançant un ventilador helicoidal amb els filtres pertinents.

El pressupost total de la instal·lació és de 39.597 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.