L’OBSAM participa en la XI trobada de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres celebrada a Austràlia

Entre el 3 i el 8 de setembre s’ha celebrat la XI Trobada de la Xarxa Mundial de Reserves de la Biosfera Illes i Zones Costaneres, a l’illa de K’gari, dins la Reserva de Biosfera de Great Sandy a Austràlia.

Aquesta trobada ha reunit un grup de més de 40 participants de 18 reserves de biosfera de 16 països. Menorca hi ha estat representada per David Vidal Seguí, director insular de Reserva de Biosfera, Maria Murcia Diaz i David Carreras Martí, director de l’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM-IME), que ha exposat el projecte “Conservació i restauració de badies someres a la Reserva de Biosfera de Menorca”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.