El conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua coneix de primera mà la problemàtica de canalització d’aigües pluvials al nucli urbà d’Alaior

El conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua del Govern de les Illes Balears, Juan Manuel Lafuente, s’ha reunit amb el batle d’Alaior, José Luis Benejam, per conèixer de primera mà la problemàtica de canalització d’aigües pluvials que pateix el nucli urbà del municipi menorquí.

Durant la reunió, on el regidor d’Alaior ha exposat un problema “que s’arrossega des de fa anys”, també ha estat present el director general de Recursos Hídrics, Joan Calafat.

“És un problema històric molt gran. Des de la Conselleria s’estudiaran tots els antecedents per plantejar quins camins trobem i de manera conjunta es treballarà per cercar la fórmula més adequada per trobar una solució i col·laborar”, ha assenyalat el conseller Lafuente.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, també ha exposat la problemàtica amb l’ordenació dels punts d’ancoratge de Cala en Porter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.