El Pi celebra la declaració oficial de la Menorca Talaiòtica com a Patrimoni Mundial de la UNESCO El Pi-Proposta per les Illes vol reconèixer la feina feta per tots els partits polítics de Menorca perquè aquest nomenament sigui una realitat

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS i Proposta per Menorca celebra el nomenament oficial que la Menorca Talaiòtica com a Patrimoni Mundial de la UNESCO. “Després d’anys de feina de tots els partits polítics, els menorquins i menorquines estam d’enhorabona”, ha assegurat el vicepresident d’El Pi a Menorca, Antoni Bosch.

Bosch ha explicat que “aquesta ha estat una feina de tots i totes i des d’El Pi en volem donar les gràcies a tots els que hagin ajudat perquè aquest projecte sigui avui una realitat. Els talaiots de Menorca tenen un valor excepcional i deixa palès el llegat prehistòric de l’illa. Aquest reconeixement està més que merescut”, assegura Bosch.

“Amb aquest reconeixement Menorca es torna a col·locar com un lloc destacat en l’àmbit mundial, gràcies a la conservació d’aquest patrimoni natural i arqueològic. És un goig que avui ja puguem dir que Menorca Talaiòtica és Patrimoni Mundial de la UNESCO”, ha sentenciat el vicepresident d’El Pi a Menorca, Antoni Bosch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.