La consellera de Salut, Manuela García, ha assistit avui a l’acte d’inauguració de l’escola de Salut Pública de Menorca L’Escola de Salut Pública de Menorca, referent a tot Espanya, celebra enguany la 34 edició

La consellera de Salut ha participat avui a l’acte d’inauguració de l’Escola de Salut Pública de Menorca, en la 34 edició. La cita tendrà lloc des d’avui i fins al 27 de setembre en el Llatzeret de Maó.

L’esdeveniment acadèmic consta d’un ampli programa que inclou 10 cursos, 1 taller performatiu i 13 trobades de grups de treball.

En la seva intervenció, la consellera García ha volgut destacar la qualitat de les diferents edicions i de la proposta d’enguany, alhora que ha remarcat que l’Escola és «un referent nacional i fa que Menorca es converteixi en el mes de setembre en el centre de la salut pública espanyola». La consellera ha afegit que «és imprescindible citar la qualitat d’aquesta edició, amb un programa en el qual s’ofereixen cursos amb trobades i tallers, cadascun amb objectius diferents, però tots d’actualitat». D’entre els cursos, la consellera ha volgut destacar el d’hàbits alimentaris, salut mental i ús de noves tecnologies. I ha volgut incidir en el paper imprescindible i fonamental que té la Salut Pública en el segle XXI, que per mor dels canvis demogràfics, fa necessari educar en salut, prevenir futures pandèmies, lluitar contra la resistència antibiòtica o cuidar els ecosistemes.

La consellera de Salut ha assistit a la inauguració acompanyada de la directora general de Salut Pública, A. Elena Esteban, i posteriorment ha participat en el Consell Rector de l’Escola de Salut Pública, celebrat a la torre central del Llatzeret.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.