La Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua avalua la situació actual del Port de Ciutadella Juan Manuel Lafuente s'ha reunit amb la batlessa per abordar qüestions relacionades amb l'optimització del port i l'augment de la seva eficiència

El conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, s’ha reunit aquest migdia amb la batlessa de l’Ajuntament de Ciutadella, Juana Mari Pons, per avaluar l’actual situació del port del municipi menorquí. Durant la reunió de coordinació, que ha tingut lloc a l’Estació Marítima de Ciutadella, s’han abordat qüestions relacionades amb l’optimització del port i l’augment de la seva eficiència.

A la trobada, on també han participat el director general de Ports i Transport Marítim, Antoni Mercant, i el gerent de Ports IB, Jaume Carbonell, s’ha posat en valor la importància de la posada en marxa dels ducs d’alba, “una reivindicació històrica que ja s’està emprant per al transport marítim i que dona seguretat”.

“Ha estat una reunió de coordinació entre l’Ajuntament i Ports IB per parlar d’una infraestructura bàsica i fonamental a Menorca com és el port de Ciutadella, bàsicament pensant ja en què en un futur es puguin anar solucionant el seus problemes. És molt important tenir en compte el que pensa l’Ajuntament i ser conscients de tot el que es pot millorar en la infraestructura del port”, ha resumit Lafuente.

Per la seva banda, Juana Mari Pons ha destacat que durant la trobada s’han tractat temes concrets com ara “els problemes de les barques sense titulació o l’optimització dels recursos d’amarraments perquè es doni el màxim servei possible”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.