Setmanari El Iris del 18 de setembre de 1948

El Setmanari El Iris del 18 de setembre de 1948 publicava a la portada els següents temes: L’editorial parlava de la nova temporada futbolística i de les competicions a nivell insular, regional i també nacional. Una turista contestava l’editorial de la setmana anterior, sobre els estiuejants i donava la raó, tot destacant les meravelles naturals que tenia l’illa. També es publicava una carta de Javier Callís, que explicava la seva experiència pel Camí de Cavalls i la manca, a molts de trams, de les pedres emblanquinades que indicaven el seu traçat. Callís ja parlava del potencial del Camí de Cavalls per als excursionistes de la Península. El Sextet Galmés actuava amb èxit al Rosa Bar i al Col·legi Salesià hi havia canvis amb la partida a altres destinacions dels salesians Jose Maria Baquero, Francisco Pujolar, José Puig i José Castro.

El 12 de setembre, Dolç Nom de Maria, es celebrava missa i festa dalt el Toro.

S’estava arranjant el carrer Puríssima i s’anunciaven millores al carrer Degollador i Costa de sa Quintana.

Es casaven el 14 de setembre, Joan Julià Seguí, mestre nacional, i Beatriu Pons Vila, a Sant Francesc.

Antoni Mesquida Cavaller, rebia el primer premi de dibuix de l’Exposició Artística d’Alaior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.