L’Ajuntament aprova un projecte de millora a l’escorxador municipal Es tracta del projecte de reforma integral de les divisions de les quadres per a bens i porcs, valorat en 173.592 €

Foto: Antxón Castresana©

Durant la junta de govern de la setmana passada, l’equip de govern de l’Ajuntament de Ciutadella, va aprovar el projecte de reforma integral de les divisions de les quadres de bens i porcs.

L’Actual edifici número dos de l’escorxador, presenta unes deficiències importants i, a més, les actuals quadres no compleixen la llei de benestar animal.

En aquest sentit, la reforma se centra en la redistribució d’aquestes quadres i amb actuacions al propi edifici, que presenta unes deficiències importants.

Sol·licitud d’ampliació del termini d’execució

També, durant la passada junta de govern, es va aprovar l’ampliació del termini per a dur a terme les actuacions de millora necessàries a l’escorxador municipal. En concret, aquestes se centren en el sanejament de les aigües residuals i del tractament de la sang.

Va ser el desembre del 2021, quan el GOIB va aprovar una subvenció de 998.000 € per a executar aquestes obres. El problema és que, a dia d’avui, cap dels dos projectes estan aprovats, i un dels dos, encara està en procés de redacció.

Per aquest motiu, amb el risc de perdre aquesta subvenció i davant la impossibilitat de finalitzar els projectes dins el termini estipulat de dia 31 de desembre, es sol·licita ampliar-lo fins el 31 de desembre del 2024. D’aquesta manera s’assegura poder acabar la redacció, per després licitar-los i, finalment, executar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.