Menorca Talaiòtica, patrimoni mundial: acte de celebració a Son Catlar el 29 de setembre

El poblat talaiòtic de Son Catlar, a Ciutadella, serà l’escenari el pròxim 29 de setembre (20 hores) de l’acte oficial per celebrar el nomenament de Menorca Talaiòtica com a patrimoni mundial de la UNESCO. El Consell Insular de Menorca organitza aquest esdeveniment obert a tothom i sense cost. L’accés només es podrà fer en bus des dels diferents pobles de l’illa amb la corresponent entrada, que estarà a disposició del públic a partir del dia 20 de setembre a les 12 hores en aquest enllaç: https://www.nanventura.es/ca/activitats/menorca-talaiotica-patrimoni-mundial-ho-celebram-a-son-catlar/6199?d=2023-09-29

L’acte comptarà amb les actuacions musicals de Moisès Coll, glosador, i Miquel Llufriu, guitarra; i del baix-baríton Simón Orfila, acompanyat per la soprano Rosalía Cid i Alejandro Calafat al piano.

Les sortides dels autobusos a cada poble estan programades segons els horaris que consten a continuació. Es recomana arribar al bus 15 minuts abans:

· Sortida del bus de Sant Lluís a les 18.15 hores. Parada de bus al costat de les pistes de tenis.
· Sortida del bus des Castell a les 18.15 hores. Parada de bus davant l’església del Roser.
· Sortida del bus de Maó a les 18.30 hores. Estació de busos.
· Sortida del bus d’Alaior a les 18.30 hores. Parada de bus davant l’IES Josep Miquel Guàrdia.
· Sortida del bus des Mercadal a les 18.45 hores. Parada de bus regular de l’av. del Mestre Garí.
· Sortida del bus des Migjorn Gran a les 18.45 hores. Parada de bus del camp de futbol Los Nogales.
· Sortida del bus de Ferreries a les 19 hores. Parada de bus regular de l’av. de Jaume Mascaró.
· Sortida del bus de Ciutadella a les 19 hores, de la Via Perimetral de Ciutadella, davant el cementeri vell.

Recomanacions destacades:
· L’esdeveniment està programat per al 29 de setembre, però en cas de mal temps es passaria a un altre dia dins el mateix cap de setmana. El CIM informarà dels possibles canvis pels diferents canals oficials, públics i privats (mitjançant un missatge de correu electrònic a les persones que hagin adquirit els tiquets en línia). L’entrada adquirida també servirà en cas de canvi per a un altre dia.

· Les entrades només es poden adquirir en línia a partir del 20 de setembre a les 12 h en aquest enllaç: https://www.nanventura.es/ca/activitats/menorca-talaiotica-patrimoni-mundial-ho-celebram-a-son-catlar/6199?d=2023-09-29

· Cada persona registrada podrà adquirir fins a 5 tiquets en el moment de la reserva.

· A la plataforma hi trobareu diferents fotografies de l’esdeveniment amb el nom del poble des d’on sortiran els busos. Assegureu-vos de triar bé el bus i el poble.

· L’accés a Son Catlar es podrà fer exclusivament amb l’entrada corresponent i en bus. No es permetrà accedir-hi amb cotxe particular. L’entrada servirà per accedir al bus.

· Us pregam que adquiriu el nombre de tiquets que sapigueu segur que fareu servir. En el cas que adquiriu algun tiquet que finalment no utilitzareu, el podeu donar a una altra persona o enviar un missatge a nan@nanventura.es tot indicant la petició d’anul·lació de la reserva. Les entrades retornades es tornaran a posar a disposició del públic.

· Les persones discapacitades, usuàries de cadires de rodes o amb alguna necessitat específica que hi vulguin assistir han de contactar a l’organització a través de l’adreça nan@nanventura.es abans de dia 25 de setembre a les 12 hores. Aques-tes persones no han d’adquirir tiquet pel procediment ordinari.

· Els seients estaran numerats. Per tant, el públic ha de tenir preparada l’entrada per saber exactament on és el seu lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.