Una dona detinguda per delicte contra la salut pública a Ciutadella

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la detenció d’una jove d’origen argentÍ, per un delicte contra la salut pública després d’un control preventiu a la via pública.

Els fets van succeir dissabte a la matinada a les 03.00 hores a Ciutadella a Menorca, quan agents adscrits al grup de Seguretat Ciutadana, en un dels controls preventius contra el tràfic de droga, van procedir a donar l’alt a una motocicleta, la qual circulava a gran velocitat per una zona de la ciutat.

Després del registre del vehicle, així com de l’ocupant de la motocicleta, es van localitzar prop de 4 grams de cocaïna, prop de 4 grams d’èxtasi, més de 3 grams de MDMA i 87,60 grams d’èxtasi líquid, i es va procedir per tot això a la detenció d’aquesta persona com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública

Aquest mateix cap de setmana, per part de diverses unitats de Policia Nacional, també es va procedir a la inspeccions de diversos bars i zona d’esbarjo de Ciutadella de Menorca de les quals es va saldar amb 4 infraccions per la Llei Orgànica de protecció seguretat ciutadana 4/ 2015 i vuit infraccions a la llei d’estrangeria per estada irregular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.