El Pati de sa Lluna acull la deliciosa inauguració de la mostra de cuina menorquina

El vespre d’ahir, al Pati de sa Lluna del Convent de Sant Diego, es va celebrar l’acte inaugural de la mostra de cuina menorquina, on 37 restaurants de l’illa oferiran menús especials pels seus visitants des del dia 22 de setembre fins dia 8 d’octubre.

Personalitats de tota l’illa varen gaudir d’un esdeveniment social i dels sabors únics de la gastronomia menorquina, tot preparat a un espai privilegiat on es troba el Centre Insular de Cultura Gastronòmica.

Els plats que els assistents a l’acte varen degustar varen ser elaborats pels xefs de Torralbenc, Fontanille i Es Jardí des Temple, tots restaurants pertanyents al terme municipal d’Alaior, donant a conèixer la gastronomia d’Alaior com a referència a tota Menorca.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, manifestà «que la gastronomia ha deixat de ser únicament un plaer pel paladar per convertir-se en una potent indústria a Menorca, és a dir, la gastronomia ha deixat de ser un segon plat o, simplement, un postre de promoció turística per a emergir amb força com un dels plats principals de la projecció turística de l’illa, amb l’objectiu d’atreure a visitants amb inquietuds culturals, ecològiques i culinàries, ja que tot això, forma part del perfil d’aquells que se senten atrets per la puixança del nostres establiments hostalers i hotelers».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.