Les ‘Ninyas’ exploten contra el desastre actual ‘Coses a fer perquè m’escoltin: despullar-me, morir’, arriba el 22 al Teatre des Born

Miriam Triay / Ciutadella – ‘Ninyas de papá’ és el projecte de quatre al·lotes joves molt diferents en la seva forma de ser i de viure, però unides per un mateix propòsit d’art. Raquel Díez, Júlia Roch, Carla Font, i la ciutadellenca, Berta Cardona. Quatre joves presents i conscients del futur que els espera i els han deixat les circumstàncies passades, de que “el món és una merda”. Idees que han plasmat en la seva primera peça, ‘Coses a fer perquè m’escoltin: despullar-me, morir’. Una que, el pròxim divendres, 22 de setembre, s’estrenarà per primera vegada a l’illa. Concretament, al Teatre des Born.

APAREIXEN LES ‘NINYAS’
Entre les parets de l’ERAM (Escola Universitària de les Arts de Girona) es va començar a coure…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.