Torna la Mostra de Cuina Menorquina amb rècord de participació El president dels restauradors de CAEB, José Bosch Camps, analitza aquest esdeveniment i l’actual temporada turística

Llorenç Allès / Ciutadella – La mostra de Cuina Menorquina torna. La catorzena edició de l’esdeveniment organitzat per Restauració Menorca i CAEB es celebrarà del 22 de setembre al 8 d’octubre, i enguany recupera participació i empenta. El president dels restauradors de CAEB Menorca, José Bosch, repassa aquesta iniciativa i també el moment del sector.

Com es presenta aquesta edició de la Mostra?
Molt bé. Hem igualat el rècord de participació de 37 restaurants, i hem millorat…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.