Un total de 37 restaurants participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2023

Bep Al·lès / Ciutadella – La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca, CAEB Menorca i AgenciaCom, es va presentar la setmana passada a Palma amb l’assistència d’autoritats, així com nombrosos representants del sector empresarial, turístic i de la restauració de Mallorca i Menorca.

El director general d’AgenciaCom, Antoni Martorell, explicà que “la Mostra de Cuina Menorquina és un esdeveniment gastronòmic que va néixer ja fa catorze anys i és un projecte que valora la cuina pròpia de Menorca i que beneficia a molts de sectors, i s’estén més enllà de la temporada turística”.

El president de Restauració Menorca, José Bosch, va destacar que “volem continuar apostant per la gastronomia com a element diferenciador i de promoció turística, i que millor que fer-ho amb la Mostra de Cuina Menorquina que enguany té una elevada participació i una gran qualitat de menús”.

Per acabar l’acte, el xef del restaurant Santa Marianna de Menorca, José María Borrás, va elaborar una tapa amb producte local ‘Paisatge en textures de setembre’ que han pogut degustar tots els assistents. A més, d’un desdejuni cortesia de Trasmed.

La cita, que es durà a terme del 22 de setembre al 8 d’octubre a Menorca, tindrà una durada de disset dies en la qual els 37 restaurants que hi participen donaran a conèixer el potencial gastronòmic de l’illa, oferint receptes tradicionals i una cuina innovadora elaborada amb producte local i de temporada.

Sota aquesta premissa, els restaurants elaboraran un ‘Menú Mostra’ (a un preu de 20€, IVA inclòs i beguda a part) i/o un ‘Menú Gastronòmic’ (a un preu i format lliure), en els dos casos basats en la cuina menorquina i amb els productes de l’illa.

Els restaurants que hi participen són: Es Born, Molí des Comte, Pinzell Restaurant, Racó d’es Palau, Restaurant S’Amarador, Restaurante Faustino, Ses Voltes Espai Gastronòmic, Vestige Son Vell – Sa Clarissa i Vestige Son Vell – Vermell a Ciutadella; Restaurante Maribel a Cala Blanca; Es Barranc a Cala Galdana; Restaurante Loar Ferreries a Ferreries; Es Chic a Es Migjorn Gran; Restaurante Don Tomás a Santo Tomás; Ca n’Olga, Café Bistro Sol 32, Hotel Jeni & Restaurante i The Tapas Gastrobar a Es Mercadal; Cafè del Nord i Sa Fonda a Fornells; Nura, Siempreviva i Torralbenc a Alaior; Agroturisme Llucasaldent Menorca – Son Bou i Es Jardí des Temple a Son Bou; Es Casino de Sant Climent a Sant Climent; Bodegas Binifadet, Restaurante La Venta i Sa Pedrera des Pujol a Sant Lluís; Alma Salada a Binibeca; Artiem Carlos i Sant Joan de Binissaida a Es Castell; Artiem Capri, Cantina Illa del Rei, El Romero, Nou Bar i Sa Lliga Marítim a Maó.

El públic podrà consultar els establiments participants en aquesta edició i el seu menú a la web www.mostradecuinamenorquina.com

PATROCINADORS I COL·LABORADORS
La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca, CAEB i AgenciaCom, compta amb el patrocini principal de Magna, i Trasmed i la Fundació Foment de Turisme de Menorca com a patrocinador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.