30 anys amb Mestral, 30 anys acompanyant El projecte social i mediambiental de Càritas Menorca celebra aniversari

Miriam Triay / Ciutadella – Fent petites passes, des del 1986, Càritas Menorca va engegar completament, l’any 1993, el projecte Mestral. Un que, a través de la voluntat social i mediambiental, de l’acompanyament, ha anat evolucionant i creixent per convertir-se en una gran empresa. 30 anys de tallers, projectes, inserció i preocupació han convertit a Mestral en un dels programes solidaris més rellevants del panorama menorquí.

UN RECORREGUT DE 30 ANYS: LA FUNDACIÓ
Segons ens conta Raquel Hernández, de l’equip de sensibilització de Càritas Menorca, i actualment la membre que més anys porta dins el projecte: “El 1986…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.