Avançam demana instal·lar radars pedagògics a les entrades d’Alaior

És una realitat que el nombre de vehicles en circulació damunt l’illa de Menorca, tant a l’estiu com a l’hivern, ha anat augmentant al llarg dels darrers anys. Aquest fet repercuteix en la realitat del trànsit en el municipi d’Alaior, tant per l’activitat dels residents com dels visitants.

En una de les entrades d’Alaior, concretament la de la Carretera Nova, així com també a una de les arribades als semàfors, es van instal·lar radars pedagògics per recordar als vehicles que accedeixin al municipi que la velocitat màxima és de 30 Km/H.

Tant a les entrades d’Alaior per Cala en Busquets com per Es Cós, es troben dues situacions similars en les quals s’ha de tenir molt en compte que existeix un elevat moviment tant de vehicles com de vianants. Aquest fet provoca que en aquests dos indrets es produeixin situacions perilloses i per a prevenir possibles accidents, Avançam considera “la necessitat de regular la velocitat dels vehicles d’una manera més estricta”.

Per tot això, Avançam ha enregistrat una moció a l’ajuntament per demanar a l’equip de govern la Instal·lació de radars pedagògics a les entrades d’Alaior per Cala en Busquets i Es Cós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.