Els Bitxet i Mascarat d’Es Nàutic van al Trofeu Faralló d’Aubarca 2023

Hi ha cites del calendari de la vela balear que pràcticament són obligades per la flota del Club Nàutic Ciutadella i en la secció de creuers una d’aquestes és la d’aquest cap de setmana del 23 i 24 de setembre. Dues embarcacions amb bandera CNC participen avui dissabte i demà diumenge en una nova edició del XXIII Trofeu Faralló d’Aubarca amb tripulació 2023, de la mà del Club Nàutic Colònia de Sant Pere, a Mallorca.

Els creuers d’Es Nàutic Bitxet i Mascarat són a aquesta cita autonòmica de la vela major, a la primera regata del dia 23 i la segona i definitiva del 24, en un trofeu en el que sempre s’hi han deixat veure i amb bons resultats embarcacions del CN Ciutadella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.