Ferreries presenta la nova identitat per la XXII Fira d’Artesania La Fira d’Artesania torna a Ferreries amb novetats i canvis tant per artistes com per visitants

L’Ajuntament de Ferreries ha presentat la nova identitat de la tradicional Fira d’Artesania per la seva vint-i-dosena edició. La presentació ha estat realitzada pel batle Pedro Pons juntament amb el regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic Ramón Sintes i la consellera de Turisme Begoña Mercadal, aprofitant la visita d’aquesta darrera.

Noves dates per una fira renovada

L’edició d’enguany s’ha avançat als dies 30 de setembre i 1 d’octubre per tal d’allargar així la temporada turística i donar a conèixer tota l’artesania que ofereix el poble de Ferreries. L’edició d’enguany és la XXII edició d’aquesta fira i l’Ajuntament ho vol celebrar donant-li un canvi d’estètica, no només en la disposició dels artesans i eliminant la carpa gran, sinó que la fira d’enguany presentarà una nova imatge.

Aquest nou format de la fira englobarà 32 paradetes repartides per tota la plaça Espanya i acollirà artesans de tota mena: tèxtils, ceràmics, bijuters, torners, esparters, saboners, araders, ganiveters, etc… Al llarg del cap de setmana de la fira també estan previstes actuacions musicals de joves menorquins per amenitzar als assistents.

Per acollir a totes les persones assistents i participants l’Ajuntament també ha habilitat una zona d’aparcament ubicada a la sortida d’Es Migjorn, a la finca de Sant Telm.

Suport al producte artesà local

Una de les fires més antigues i amb més recorregut de Menorca continuarà comptant amb el suport de l’Ajuntament de Ferreries com a nexe d’unió per englobar els artesans. Des de l’organisme municipal recalquen la importància de donar suport al teixit artesanal de l’illa de la mateixa manera que es fa amb el producte alimentari de KM.0, apostar pels productes creats i fabricats a Menorca i amb materials d’aquí.

Des de l’àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic treballen per recuperar l’esperit d’emprenedoria amb les fires i mercats de les quals el poble de Ferreries va ser pioner a Menorca.

Ramón Sintes, regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic: «Aquesta fira ha de ser l’impuls per un canvi d’imatge i agafar amb força noves propostes perquè els nostres productors artesans i comerços locals puguin tenir una finestra oberta al món gràcies a la plataforma que els proporcionam com són les paradetes a peu de carrer».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.