Roman Sintes, Miranda Herrero i Judith Álvarez al nacional de karate

Aquest cap de setmana els karateques de Físics Roman Sintes, Miranda Herrero i Judith Álvarez, acompanyats del seu entrenador Shuto Triay, viatgen fins a la ciutat asturiana de Gijón per disputar la segona ronda de la lliga nacional de karate organitzada per la RFEK, a les categories cadet i sènior. Tots tres de Físics saltaran al tatami per intentar aconseguir una plaça per a la gran final que se celebrarà el mes de desembre a Màlaga.

El primer a competir en aquesta ocasió serà Roman Sintes a la categoria cadet en combat, en una lligueta complicada pel nombre de participants, 43 esportistes de 14 i 15 anys i en el pes més baix, 52kg., el que significa, que per a alçar-se amb un metall haurà de superar fins a sis combats.

La següent a participar serà Miranda Herrero, també en cadet i en el pes comprès entre els 47 i 54kg, també amb una quantitat important de lluitadores, fins a 49, que segur lluitaran dur igual que Herrero per col·locar-se entre les 8 millors esportistes de la categoria.

I finalment Judith Álvarez, que prèviament al campionat, farà un entrenament amb la selecció nacional, en haver estat convocada per la RFEK. I ja a la jornada de diumenge, iniciarà el seu campionat amb menys contendents però grans rivals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.