Sistemes de control a la ciutat

Arran de les informacions aparegudes en premsa en relació a la “presumpta sorpresa” d’Ara Maó sobre la qüestió del funcionament dels sistemes de control a la ciutat, el PSOE Maó vol aclarir alguines consideracions importants al respecte.

En primer lloc, el PSOE Maó no entén la sorpresa mostrada per part d’Ara Maó, ja que la situació en què es trobava la posada en funcionament dels sistemes de control va ser tractada, en tot moment, amb l’equip de Govern, i en particular amb el regidor de Mobilitat, Sr. Manolo Lora, membre d’Ara Maó.

A més, els membres d’Ara Maó, Conxa Juanola, Antoni Carrillos i Catalina Ferrer, que formen part de la comissió informativa de Serveis Generals, estaven al corrent de la situació i dels tràmits que s’estaven fent, previs a la posada en funcionament dels sistemes, i d’acord amb informe de la Policia Local. Entre aquestes actuacions s’hi trobava el reforç de la senyalització que va coordinar el mateix regidor de Mobilitat amb l’àrea de Policia.

Cal recordar tant Carrillos com Ferrer, actuals membres d’Ara Maó, formen part de la corporació municipal d’aquesta legislatura. Per tant, el PSOE Maó reitera que, des del primer moment, han estat assabentats de tots els avenços de la progressiva implementació d’aquest sistema.

Amb tot, el PSOE Maó defensa que els possibles problemes de comunicació interna d’Ara Maó no poden dur a confondre, en cap cas, l’opinió pública, i lamenta la deriva dels que han estat companys i companyes de govern els darrers 8 anys, així com també la seva intenció de distorsionar una realitat que coneixen.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.