Eixavuiros Per Eduard Riudavets Florit

Eduard Riudavets / Ciutadella  – “En alguns territoris de parla catalana, un eixavuiro és un esternut, en definitiva, un pessigolleig al nas que provoca una espiració d’aire sobtada, a vegades, fins i tot, violenta. Una mica com els relats que trobaràs en aquest recull que ara sostens entre les mans.”

Aquest paràgraf de la contracoberta del llibre m’ha estalviat haver-vos d’explicar el títol (un atxem o atxim diem a Menorca), alhora que us fa saber que és un llibre de relats. Magistrals, per cert, i “que tenen una cosa en comú: a tots s’hi comet un crim.”

Els que seguiu aquesta secció setmanal de ressenyes de llibres sabeu que, tot i haver-ne recomanat uns quants, no som massa amant d’aquesta mena de reculls. Sovint les narracions em fan gust de poc, i tinc veritables dificultats per centrar-me en uns tot obviant els altres.

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.