L’hort amb planters ecològics i d’aquí

A Es Viver Plantes de Menorca del GOB ja podeu trobar els planters ecològics d’hivern de varietats locals d’horta. Aquests dies comença el sant Miquel a Nadal, segons com es divideix l’any al camp de Menorca, que coincideix amb la primavera d’hivern, o tardor. Ara és un bon moment per plantar l’hort d’hivern.

Les varietats ecològiques locals tenen l’avantatge de poder-se gestionar sense químics, estan adaptades a l’illa i donen collites de molta qualitat. Ara és temps de plantar lletugues, endívies, bledes, espinacs, cols, colflor, bròquil, raves, remolatxa…

A Es Viver del GOB també trobareu llavors de l’Associació de Varietats Locals, per si voleu fer-vos els planters vosaltres mateixos. I també plantes aromàtiques i acompanyants dels cultius, per augmentar la biodiversitat de l’hort, controlar plagues, millorar la terra i atraure pol·linitzadors.

Es Viver obre de dilluns a dissabte de 10 a 13:30. El trobareu a Maó, a la carretera de l’aeroport just a l’entrada del camí a la Deixalleria.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.