Campanya de conscienciació i de respecte cap al mar a Cala en Bosch Forma part dels esdeveniments inclosos en el contracte amb la concessionària de la platja

Ahir matí, el regidor de turisme i medi ambient, Daniel Marqués i l’oficial de policia, coordinador del servei de seguretat i salvament de platges, Joaquín Salvador, van assistir a la presentació de la campanya, que compta amb un punt informatiu a la platja de Cala en Bosch.

L’empresa Marsave, dedicada al salvament marítim, és l’encarregada de desenvolupar aquesta campanya de conscienciació sobre la importància de la cura i el respecte per les tortugues o la posidònia. També es fa un incís important respecte als plàstics, burilles i altres contaminants que creen residus a les platges, especialment durant els mesos d’estiu.

Un altre dels punts rellevants, és el del bon ús de les dutxes instal·lades a la les platges, que han d’utilitzar-se de manera conscient, respectant els recursos hídrics.

A més de la informació proporcionada a les persones que s’apropen al punt d’informació, Marsave regala cendrers reutilitzables, disponibles sempre a qualsevol dels punts de socorrisme. Aquests són molt ben percebuts pels visitants perquè, així, poden col·laborar en la campanya.

Aquesta campanya es realitza cada any i els punts informatius van canviant per les diferents platges del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.