Apropiacionisme Per Joan Pons i Pons

Ara que el nudisme ha anat a menys per culpa de la presència massiva de mòbils i també pel culte excessiu a la pròpia imatge, a Menorca es practica amb profusió i desvergonyiment l’apropiacionisme. Què és, l’apropiacionisme? És un moviment artístic que segueix el procediment de l’apropiació. En les arts visuals, el terme es refereix moltes vegades a l’ús d’elements manllevats per a la creació d’una obra, sigui pintura, escultura o poesia. Picasso va practicar l’apropiacionisme.

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.