Impulsem diversos aspectes Per J. Bosco Faner i Bagur

Bosco Faner / Ciutadella – A diversos àmbits, comentam: “Amb aquest, amb aquesta, no sé què farem!” “És una persona difícil, s’ha de tenir paciència i prudència” “No hi ha res a fer! Ni s’ajuda ni es deixa ajudar”. Tot i que algunes vegades fem comentaris com aquests, no tirem mai la tovallola. Aquests comentaris assenyalen, en el fons, que les persones ens interessen, que tenim ideals, i que creiem que una bona educació és necessària i també possible si no ens cansam d’acompanyar. 

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.