La memòria més secreta dels homes Per Eduard Riudavets Florit

Eduard Riudavets / Ciutadella  – M’ha desconcertat tant com m’ha agradat. Una barreja gairebé increïble, una allau torrencial de paraules, metàfores, símils…

A La memòria més secreta dels homes, Mohamed Mbougar Sarr ens immergeix en un univers exuberant fet de llegendes africanes, esdeveniments històrics, reflexions literàries, introspeccions incisives, xocs culturals, textos periodístics, elements màgics, i tot plegat entorn d’una mena d’obsessió, una obsessió que té nom: Elimane. 

Hi tornarem. Anem ara a l’argument.

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.