Descobrint el món de les plantes medicinals

Miriam Triay / Ciutadella – Des de petit, la curiositat i atracció per la naturalesa van provocar en Marc Moll Marquès un gran interès pels components sanadors de les plantes. Anant a cercar bolets, d’excursió, sembrant a l’hort de l’àvia… Moll va decidir que el seu món havia de girar al voltant de les plantes. I així ho va fer. Es va convertir en tècnic forestal a Navarra i, quan va tornar a casa, va decidir submergir-se en el món de les plantes autòctones de l’illa.

Ara, i després d’anys d’estudiar i analitzar les plantes, el ciutadellenc és…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.