El programa Kilimangiaro de la televisió italiana grava un reportage a Menorca

Un equip del programa de viatges Kilimangiaro de la televisió italiana RAI 3 ha visitat Menorca amb l’objectiu de gravar un reportatge sobre l’illa que serà emès pròximament en el reconegut espai televisiu que s’emet des de 1998 i que està conduït actualment per la presentadora Camila Raznovich.

Aquesta acció promocional, organitzada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) juntament amb l’Oficina Espanyola de Turisme de Roma, es va iniciar el passat dia 26 de setembre i s’ha perllongat al llarg d’una setmana.

Durant la seva estada a Menorca, els dos integrants de l’equip del programa italià van dur a terme diferents activitats relacionades amb el turisme actiu com una ruta en caiac, una excursió a cavall i una ruta pel Camí de Cavalls, entre Cala Galdana i Cala Mitjana.

També es van endinsar en el sector de la producció de vi i ginebra de l’illa i van visitar llocs emblemàtics de l’illa com a Monte Toro, el poble de pescadors de Fornells, la platja de Cavalleria i l’Illa del Rei.

El programa dissenyat per la FFTM incloïa també visites als centres històrics de Maó i Ciutadella, i fins i tot una parada en l’esdeveniment Yoga Gallery, que va tenir lloc a l’illa de Llatzeret.

Finalment, l’equip va poder conèixer diferents monuments prehistòrics que formen part de la Menorca Talaiòtica, declarada recentment Patrimoni Mundial per part de la UNESCO. En concret, van fer visites al poblat de Trepucó, a la Torre d’en Galmés i a la Naveta dones Tudons.

Amb aquesta acció, que se suma a la gravació d’una pel·lícula italiana aquesta setmana a l’illa, la FFTM pretén mostrar el potencial de Menorca com a destinació turística en el mercat italià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.