VIII Mostra d’Entitats de Menorca “El Batec de l’Illa”

El Fòrum ETS Menorca organitza la vuitena celebració de la Mostra d’Entitats de Menorca, una iniciativa que permet conèixer de manera enriquidora i divertida al teixit associatiu de la nostra illa.

La Mostra té com a objectiu promoure el coneixement del treball que fan les organitzacions del tercer sector, oferint una àmplia gamma d’activitats, tallers, jocs i actuacions organitzats per les mateixes entitats, per al gaudi de tots.

Continuant amb el compromís de dur a terme una activitat itinerant i així arribar a visitar totes les poblacions de Menorca, enguany es durà a terme en el municipi d’Es Castell, el dissabte 7 d’octubre entre les 10 h i les 16 h, amb activitats obertes a majors i petits.

La jornada consta de diferents activitats que s’ofereixen de manera interactiva durant tot el matí, també compta amb actuacions en l’escenari central i finalitza amb un menjar col·laboratiu organitzat enguany per Fra Roger i el projecte de formació de Càritas, Ca n’Aguedet, per a participar és necessari inscriure’s a través de l’email forumetsmenorca@gmail.com i s’haurà d’abonar un tiquet de 3 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.