Zelenski arriba a Granada per participar en la reunió de la Comunitat Política Europea El president ucraïnès demana que la trobada sigui "productiva" per a Ucraïna i "el conjunt d'Europa"

Nazaret Romero/Granada – El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, es troba a Granada per participar en la reunió de la Comunitat Política Europea. A través de la xarxa social X (abans Twitter), Zelenski ha anunciat la seva arribada a la ciutat andalusa, que acull aquest dijous la trobada de la Comunitat Política Europea en la qual participen una cinquantena de líders europeus i aquest divendres la reunió informal dels caps d’estat i de govern de la UE. “El nostre objectiu és garantir la seguretat i l’estabilitat de la nostra casa comuna europea. Estem treballant amb altres socis per reforçar l’arquitectura de la seguretat europea, particularment la seguretat de la regió”, ha apuntat el president ucraïnès.

En el seu missatge, Zelenski ha remarcat que la prioritat per a Ucraïna és reforçar la seva defensa aèria. “Ha de ser un dia productiu per a Ucraïna i el conjunt d’Europa”, ha apuntat, tot demanant una “especial atenció” a la Regió de la Mar Negra per a un “reforç de la seguretat alimentària global” i “llibertat de navegació”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.