Setmanari El Iris del 9 d’octubre de 1948

El Setmanari El Iris del 9 d’octubre de 1948 publicava a la portada els següents temes: Es parlava de les obres d’ampliació i reforma de l’Hospital Municipal, que tenien prevista la seva inauguració el dia 12 d’octubre. Les obres havien tingut un cost de 150.000 ptes. Es parlava també del centenari de Cervantes i de la seva obra “El Quixot”. L’Ajuntament de Ciutadella organitzava diferents actes per a commemorar la Festa de la Hispanitat. A la secció Instantània parlava de la gran parra que en aquells anys hi havia al Carrer 9 de Juliol cantonada amb Carrer Arguimbau i que sortia de pati de la casa i guaitava al carrer amb els seus brots de raïm.

El 6 d’octubre s’havien casat Antonia Guasch Pons i Josep Lligé Casasnovas a Sant Francesc.

El Grup Instrumental de la Capella Davídica tenia previst un concert amb motiu del 12 d’octubre, anomenat llavonces “Dia de la Raça”. També el Club Nàutic havia de commemorar aquesta data del descobriment d’Amèrica, participant els seus nadadors al campionat de natació que s’organitzava a Maó. El Club Nàutic inaugurava també un gimnàs al Carrer Mallorca, del que era professor el senyor Carulla.

El Minerva era líder imbatut del Campionat de Menorca, hi havia guanyat al Alaior per 3-0. El diumenge 10 d’octubre s’havia d’enfrontar al derbi local amb el Ciutadella.

Pons i Allès es proclamaven campió i subcampió de ciclisme de Menorca.

A la contra Francesc de Borja Moll publicava un article con s’informava de la posada en marxa, una altra vegada, del Diccionari Català-Valencià-Balear.

One Comment on “Setmanari El Iris del 9 d’octubre de 1948”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.