LÔAC projectarà la pel·lícula ”Mientras vivas, brilla” de Matías Quetglas

Demà vespre a les 20h, al Chill-out de LÔAC, Alaior Art Contemporani, es projectarà el documental de l’artista ciutadellenc Matías Quetglas, que compta amb obra exposada a LÔAC.

Aquesta obra audiovisual, esdevé un sentit relat a través de les sensacions emocionals d’alguns moments i records clau de la vida de l’artista, carregats de reflexions filosòfiques, pensaments sobre estètica i referències a ubicacions de gran valor sentimental per Quetglas, com el seu estudi a Madrid, la seva casa de camp a Àvila o la seva illa, Menorca.

Matías Quetglas va néixer a Ciutadella l’any 1946, lloc on va fer la seva primera exposició d’art amb 18 anys. Després es va traslladar a Madrid per ingressar a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, on es va educar i va desenvolupar la seva vena artística professional. Es tracta d’un artista polifacètic que va destacar com a pintor d’una corrent realista, amb diverses exposicions a ciutats com Madrid, Oviedo, París i Estocolm, però que també ha mostrat interès per l’escultura i el gravat.

Aquesta activitat es troba integrada al cicle de xerrades de LÔAC, iniciat ja amb la tertúlia de José Maria de Orbe que es va celebrar al Convent de Sant Diego fa unes setmanes. La projecció vindrà acompanyada també d’un col·loqui per reflexionar sobre el contingut del documental, amb la presència de Matías Quetglas.

A dia d’avui, Alaior Art Contemporani, LÔAC, és una de les atraccions culturals i turístiques de referència a les Illes Balears. Tant, que des de l’octubre de l’any passat fins avui en dia al voltant d’unes 6400 visites. El cicle de xerrades de LÔAC és tota una celebració de l’art en aquest espai museístic, que situa Alaior al mapa internacional de l’art i la cultura en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.