Goyo Jiménez arriba al Teatre Principal de Maó L’humorista presentarà ‘Aiguantulivinamérica 3’ al coliseu maonès el pròxim diumenge, dia 15 d’octubre.

Després de l’èxit aconseguit amb Aiguantulivinamérica 1 i Aiguantulivinamérica 2, Goyo Jiménez aterra a Menorca per presentar al Principal de Maó Aiguantulivinamérica 3, el final de la seva trilogía americana. La funció tindrà lloc el pròxim diumenge, dia 15 d’octubre, a partir de les 19.00 hores.

El seu somni és que, qualque dia, les nostres vides siguin igual d’emocionants, glamuroses i profundes que les vides dels americans; i que, mentre arriba aquell dia, puguem seguir rient per les butxaques, tots junts, als teatres, auditoris i sales, a costa de riure’ns de les nostres diferències i similituds.

Un divertit monòleg que l’humorista ha presentat a diferents escenaris del territori espanyol assegurant a cadascun d’ells, l’èxit a la taquilla.

Goyo Jiménez

L’actor Goyo Jiménez ha col·laborat en diferents programes televisius com ‘El club de Flo’, ‘La hora de José Mota’ o ‘Un país para reírse’, però la seva trayectoria profesional destaca, especialment, per la seva faceta còmica i monologuista de stand up comedy, que posiciona al còmic com un dels humoristes espanyols més destacats del moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.