‘Jocs de carrer’, una via cap a l’univers de la infància L’exposició col·lectiva es podrà visitar del 3 d’octubre al 12 de novembre a l’Espai Sant Josep

Miriam Triay / Ciutadella – El passat dimarts, 3 d’octubre, es va inaugurar l’exposició col·lectiva i itinerant ‘Jocs de carrer’, que acull les obres de 26 artistes del Mediterrani. Tres d’aquests són de la nostra illa: Francesc Florit Nin, Zulema Bagur i Marga Pons Castejón. Una mostra present a l’Espai Sant Josep fins al 12 de novembre, que ens proposa un viatge per la memòria i els records d’infantesa dels diversos participants i autors de les obres protagonistes. Difuminant, d’alguna manera, el límit entre realitat i fantasia, propi de la imaginació d’un infant.

HOMENATGE A LA GENERACIÓ DEL CARRER
Comissariada pel mallorquí…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos. D’aquesta manera donaràs suport a la premsa local escrita amb la nostra llengua i faràs que poguem seguir informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.