La 2a edició de ‘Lletres Compartides’ arriba aquest octubre a les biblioteques de Menorca La Xarxa de Biblioteques de Menorca col·labora en un programa que promou i fomenta la literatura catalana i l’intercanvi dels seus autors

El pròxim 19 d’octubre arriba a les biblioteques de Menorca la segona edició del programa ‘Lletres Compartides’, una iniciativa que té per objecte consolidar un espai literari comú entre els diversos territoris de parla catalana, i que organitzen la Institució de les Lletres Catalanes, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Fundació Mallorca Literària i el Consell Insular de Menorca, amb la col·laboració de l’Institut Menorquí d’Estudis i la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

El català Oriol Canosa serà el primer dels tres escriptors i escriptores que visitaran Menorca. L’autor de llibres infantils i juvenils com L’illa de les cartes perdudes, El bandit i les bessones Mataquín, o L’illa de Paidonèsia, visitarà les biblioteques menorquines i alguns centres educatius, entre el 19 i el 20 d’octubre.

La també catalana Núria Perpinyà, escriptora, dramaturga i investigadora de Gabriel Ferrater i l’Odissea, farà parada a Menorca del 9 al 10 de novembre

Posteriorment, el valencià Silvestre Vilaplana, escriptor i poeta polifacètic, arribarà a les biblioteques menorquines del 23 al 25 de novembre.

Els tres autors tindran programades diferents activitats en la seva estada de tres dies i també podran relacionar-se amb autors locals gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana dins de les activitats literàries programades per ‘Lletres Compartides’ a les Balears, Catalunya i València per impulsar el reconeixement social de les lletres catalanes i donar la màxima projecció pública als seus escriptors i escriptores.

Carlos Minuchin i Josep Pons Sansaloni seran els representants menorquins en una iniciativa que els permetrà presentar les seves creacions a biblioteques, escoles i festivals de Catalunya i el País Valencià. Intercanvi amb el qual es pretén promoure la literatura catalana i fomentar la seva lectura arreu del territori del domini lingüístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.