Dolçamar segueix pujant escalons dins el món de la mel L’apicultor Toni Anglada, fundador de Dolçamar, ha guanyat el Premi a la millor mel de trèvol

Miriam Triay / Ciutadella – Amb més d’una dècada d’apicultura a l’esquena, Dolçamar, l’empresa de mel d’Antoni Anglada, ha guanyat un nou premi a nivell nacional. Aquesta vegada, i després dels quatre anys consecutius en què va guanyar el Premi a la millor mel de flors, ho ha fet de forma més concreta. Amb un producte més específic. Amb la mel de trèvol. Aconseguint el Premi a la millor mel de trèvol del Concurs de mels del Congrés Nacional d’Apicultura d’Espanya. Des del setmanari hem pogut mantenir una conversa amb ell.

Com ha sigut guanyar aquest premi?
Una passa més cap al…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.