Maó podria acollir la Fira del Llibre en Català

La Fira del Llibre en Català es podria celebrar a Maó, i amb el suport de l’Ajuntament si els contactes iniciats pel batle Héctor Pons amb les llibreries que han signat el comunicat de rebuig al nou rumb que vol donar la Conselleria de Cultura del Consell de Menorca, a aquesta fira que es ve celebrant a la nostra illa des de fa 18 any.

L’Ajuntament de Maó ja ha acollit en dues ocasions la Fira del Llibre en català i els resultats han estat positius, pel que s’ha oferit al llibreters com alternativa a la proposta del conseller Joan Pons Torres, que apostava per anomenar-la Fira d’Autors Menorquins o Fira del Llibre de Menorca, que inclouria llibres tant en català com en castellà.

Enguany, la Fira del Llibre en Català s’havia de celebrar a Ciutadella, que li tocava al ser una fira de caràcter rotatiu per les poblacions de tota l’illa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.