Setmanari El Iris del 16 d’octubre de 1948

El Setmanari El Iris del 16 d’octubre de 1948 publicava a la portada els següents temes: S’havien beneit les noves obres de reforma i modernització de l’Hospital Municipal de Ciutadella, i se’n havia creat un nou pavilió. La Capella Davídica i la seva secció de Cants Populars havien inaugurat la nova temporada amb un concert celebrat el 12 d’octubre amb motiu de la Festa de la Hispanitat a l’antiga capella de Sant Josep. Començava un npu curs de l’escola nocturna per obreres.

El fabricant de sabates, Climent Casasnovas, rebia el diploma d’honor com artesà al Concurs Nacional d’Artesania, celebrat al Barcelona el més de novembre de 1947.

La jove ciutadellenca, Joana Mercadal Florit, obtenia el número 1 a les oposicions a practicants d’Assistència Pública Domiciliaria, celebrat a Palma.

Bartomeu Camps, obtenia el títol de pilot a l’Escola Nàutica de Barcelona.

La revista Monte Toro, inaugurava la secció Pàgina Menorquina.

Joan Torrent Torres i la seva esposa, havien regalat dues estufes per als majors de l’Hospital Municipal.

Es casaven el 12 d’octubre els joves Catalina Torres Benejam i Jaume Anglada Mesquida a la Catedral. Va oficiar la cerimònia Joan Florit Terrasa.

El 10 d’octubre rebia les aigües del baptisme el fillet Pere Antoni Calafat Torres, fill de Macià i Joana. Van ser els seus padrins Pere Antoni Torres Morey i Francisca Morey Salvà, àvia paterna.

S’inaugurava a la plaça Espanya un comerç dedicat a la venda i reparació d’aparells de ràdio, a càrrec de Josep Sardis.

El dissabte 9 d’octubre era inaugurada la perruqueria i barberia Vicente, al carrer de Ses Voltes, que dirigia Vicente Fontestat.

El Minerva s’imposava per 0-2 al Ciudadela en el derbi ciutadellenc, i era líder imbatut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.