19 d’octubre: Tornar al rosa la seva identitat La campanya de l’AECC contra el càncer de mama tindrà lloc durant la setmana del dia mundial, el 19 d’octubre

Miriam Triay / Ciutadella – Havent-se convertit ja en una tradició, de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), durant la setmana del dijous, 19 d’octubre, es duran a terme una sèrie d’actes i activitats amb motiu del dia mundial contra el càncer de mama. ‘El rosa és més que un color’ és el símbol escollit per a il·lustrar la campanya. I la brasuleta, així com el llaç, l’acompanyen en el seu significat.

EL CÀNCER DE MAMA
Però, què és el càncer realment?…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.