Nous avenços en la restauració del servei de la ITV a Menorca: La llista d’espera disminueix i s’avancen més de 460 cites en 15 díes

ITV

El Consell Insular de Menorca té el tercer informe sobre l’evolució del servei de la ITV a l’illa, després de la petició d’un seguiment exhaustiu des del departament de Mobilitat a l’empresa concessionària, TÜV Rheinland Certio. En aquest informe s’inclou la recol·locació de cites, les inspeccions pendents recuperades i altres indicadors clau:

  • Durant el mes d’octubre, s’amplia l’horari de l’estació de la ITV de Ciutadella i s’obrirà de dilluns a divendres a partir de les 7:00 hores.
  • A finals d’octubre s’incorporarà un nou inspector a l’estació ITV de Maó. Tot i això, l’empresa concessionària continua buscant més personal per poder completar la plantilla i recuperar les inspeccions pendents.
  • S’ha recol·locat i, per tant, s’ha avançat un volum total de 461 cites.
  • El volum d’inspeccions pendents ha baixat a 7.200 respecte a les 7.600 de l’informe quinzenal anterior.
  • Continua la reducció d’inspeccions pendents, gràcies a les incorporacions recents i reforços d’inspectors procedents de la Península.

El compromís del conseller de Mobilitat, Juan Manuel Delgado, és el d’informar periòdicament (cada quinze dies) a la ciutadania sobre l’evolució d’aquests informes com a mostra de transparència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.