La Conselleria d’Educació i Universitats destina 8,6 milions d’euros als ajuts de menjador i alimentació

La Conselleria d’Educació i Universitats ha resolt la concessió dels ajuts de menjador i alimentació als quals destina un total de 8,6 milions d’euros.

Així, un total de 12.203 alumnes d’infantil, d’educació primària, educació secundària obligatòria o formació professional bàsica de les Illes Balears rebran aquesta subvenció mitjançant la qual faran front a la despesa de menjador en el cas de primària o d’alimentació en el cas de secundària. La Conselleria ha rebut un total de 17.389 peticions enguany.

El major gruix de les ajudes de menjador es concedeixen als alumnes amb famílies amb problemes socio-econòmics, o per estar en situació d’acollida o ser víctimes de la violència de gènere. En aquests dos darrers casos la concessió dels ajuts és directe. En aquest apartat, un total de 8.458 alumnes rebran una ajuda que cobrirà des del 70 % fins al 100 % del cost mitjà del menjador, la qual cosa suposa 7.142.382, 2 euros del total de la partida prevista.

D’altra banda, s’han aprovat 38 sol·licituds per motius de desplaçament, dirigides als estudiants que no disposen de centre escolar al seu municipi, amb una quantia total de 19.800 euros. Pel que fa als ajuts d’alimentació, dirigits als alumnes de centres públics de secundària i FP, s’han rebut 264 sol·licituds, de les quals s’han admès 217. El total dels ajuts d’alimentació suposen 154.880 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.