La conselleria de Mobilitat planifica una bateria d’actuacions a les carreteres de Menorca L'area de Carreteres del Consell Insular de Menorca té previst executar set accions a curt i mitjà termini

La conselleria de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha planificat una bateria d’intervencions a curt i mitjà termini a les carreteres de Menorca. Aquestes actuacions tenen per objectiu millorar l’accessibilitat d’àrees com Binibeca, Binissafúller o Maó.

Les actuacions són les següents:
– Es durà a terme, amb un pressupost de 392.507 euros, un reforç de ferm i condicionament de la recollida de pluvials a Maó, des de la rotonda de Dalt Sant Joan fins a la rotonda ovalada de l’entrada del polígon. A més, es faran cunetes, s’ampliaran els embornals i s’aplicarà una nova capa de rodament.

-També es preveu un reforç a la carretera ME-10 a S’Ullestrà, Sant Lluís, amb un pressupost de 361.714 euros. En l’actualitat s’està en fase d’obertura de sobres, després que la primera licitació quedés deserta i s’hagi apujat el preu.

– A més, a Sant Lluís està en marxa el projecte de millora del ferm de la carretera d’accés de Binibeca. Està en procés d’aprovació i licitació amb un pressupost de 473.976 euros, amb un termini d’execució de dos mesos.

– A Sant Lluís hi ha un tercer projecte, el de la millora del ferm de la carretera d’accés a Binissafúller, que també es troba en fase d’aprovació i licitació amb un pressupost de 384.858 euros.

– De la mateixa manera, està en fase d’aprovació i licitació el projecte d’estabilització del talús de la rodona de Cala Galdana, a la Me-1. Aquesta actuació té un pressupost de 132.923 euros i un termini d’execució de 3 mesos.

– S’ha programat una actuació per millorar la carretera Me-3 que dona accés al Cos Nou al Port de Maó amb un pressupost de 2.670.642 euros. S’està preparant la licitació de les obres. Hi ha un conveni amb Autoritat Portuària de les Balears i el termini d’execució dels treballs és de 8 mesos.

– Per acabar, es procedirà al repintat de vies de diferents punts de l’illa: A la Me-1 a l’entrada de Ciutadella, a la Ronda Sud, i a la Me-5 entre Maó i Es Grau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.