Menorca acull les jornades “Balears per la inclusió. El camí cap a la igualtat i la justícia social” La trobada acabarà amb una marxa per reivindicar la inclusió, i amb la lectura d'un manifest

Aquest divendres, dissabte i diumenge, 20, 21 i 22 d’octubre, tindran lloc les jornades “Balears per la inclusió. El camí cap a la igualtat i la justícia social”.

Estan organitzades per diferents entitats com el Consell Escolar de les Illes Balears, l’Associació Insular d’Atenció a Persones amb Discapacitat de Menorca (Asinpros), la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Menorca (Fapma), a més del Consell Insular de Menorca.

Les jornades inclouen ponències i activitats que es realitzaran a l’Orfeó Maonès, a la sala de plens del Consell Insular, i a la plaça Esplanada de Maó.

El programa inclou ponències de Silvana Corso, docent, pedagoga i autora especialitzada en inclusió educativa, o Coral Elizondo, experta en innovació educativa inclusiva. També tallers grupals per a desenvolupar un document amb propostes sobre com exercir i implementar la inclusió en l’entorn educatiu i social.

La trobada acabarà amb una marxa per reivindicar la inclusió, i amb la lectura d’un manifest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.