Comerciants i Ajuntament d’Alaior acorden ubicar el Mercat de Nadal d’Alaior a la Plaça des Ramal

Una vegada celebrada la reunió entre els comerciants del municipi i l’Ajuntament d’Alaior per arribar a acords sobre l’organització del Mercat de Nadal d’aquest any, totes dues parts han pres la decisió de continuar apostant pel model de mercat que s’ha anat celebrant durant els darrers anys.

Aquesta sèrie d’acords es deuen més que tot a la ubicació del Mercat de Nadal, que aquest any serà a la Plaça des Ramal des del 22 de desembre fins el 4 de gener, aprofitant l’afluència de gent que dia a dia passetja pel casc històric del municipi.

Per altra banda, la pista de patinatge, important atracció de les dates nadalenques, es trobarà ubicada al poliesportiu municipal d’Alaior així com el Betlem que es podrà visitar al Pati de sa Lluna, Claustre del Convent de Sant Diego.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha qualificat aquesta reunió de profitosa i va manifestar la seva satisfacció per la constant coordinació existent entre l’Ajuntament i els comerços locals i l’acord relacionat amb el Mercat de Nadal.

El batle també va declarar que «aquesta és una iniciativa per incentivar que gent de fora visiti Alaior, atreta pel mercat de nadal més gran de Menorca, així com també aconseguir que els alaiorencs quedin al municipi i gaudeixin de l’especial il·luminació nadalenca, d’uns carrers plens de vida, de l’oferta dels comerços que participen al mercat, i d’una pista de patinatge per tota la família. Alaior aquest desembre es vestirà de gala per continuar sent una ciutat alegre, oberta i amb molt d’esperit nadalenc».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.