L’AETIB participa en la fira World Routes amb l’objectiu de millorar la connectivitat aèria a les Illes Balears

L’Agència d’Estratègia Turística (AETIB) ha participat, del 15 al 18 d’octubre a Istanbul, en la fira World Routes. Un esdeveniment internacional que ha reunit els principals professionals del sector aeri a nivell mundial.

Les Illes Balears han participat en aquesta fira amb un estand propi de 25 m² amb l’objectiu de treballar per millorar i potenciar la connectivitat aèria a les Illes Balears, especialment a la temporada baixa. També s’ha fet feina per temptejar noves oportunitats amb mercats de llarga distància.

Per a això, l’AETIB ha mantingut aquests dies en World Routes més de 20 reunions de treball amb diferents companyies aèries, entre les quals es troben Transavia, Jet2, Easy Jet, Eldelweiss, Lot Polish Airlines, Volotea, Air Transat, Tap Portugal, Air Europa, Vueling, Iberia, BA Euroflyer, Kuwait Airways, Emirates, Eithad o American Airlines,  entre altres.

En aquestes reunions s’ha posat de manifest la necessitat de fer feina conjuntament per a millorar les connexions aèries cap a Balears, especialment en la temporada baixa, i establir línies de col·laboració en matèria de màrqueting amb la finalitat d’incentivar la demanda en els mercats emissors.

La participació en la fira World Routes s’emmarca dins del pla d’acció 2023 de l’AETIB amb l’objectiu de contribuir a la millora de la connectivitat a les Illes Balears i ha permès a l’agència discutir noves oportunitats de mercat, ampliar oportunitats de trobada i obtenir coneixements exclusius de la indústria

World Routes és un dels majors esdeveniments mundials de connectivitat aèria i suposa un punt de trobada dels professionals de l’aviació en el qual les companyies aèries es posen en contacte amb aeroports, administracions i operador turístics amb la finalitat d’impulsar el desenvolupament de rutes en la indústria de l’aviació comercial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.