L’Ajuntament de Ciutadella convoca a les persones interessades en formar part del Mercat de Nadal 2023 La mostra tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de desembre i les sol·licituds es poden presentar fins al dia 15 de novembre

L’Ajuntament de Ciutadella convoca a les persones interessades a formar part de la Fira de Nadal, que tindrà lloc a la plaça de la Catedral, els dies 7, 8, 9 i 10 de desembre de 2023.

Poden presentar sol·licitud fins al 15 de novembre, inclusivament, per qualsevol dels mitjans establerts a l’article 16.4 de la Llei 39/2015. d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les condicions completes, la declaració responsable i el model de sol·licitud específics, es poden trobar adjunts a aquesta notícia al web municipal i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

A la plaça de la Catedral s’hi podran muntar un màxim de 16 envelats de 3 x 3.

En cas que hi hagi més sol·licituds, es respectarà l’ordre de registre d’entrada d’entre totes les sol·licituds que compleixin amb els requisits de la convocatòria.

En aquest Mercat de Nadal es vendran productes nadalencs i solidaris, segons l’Ordenança Reguladora de la Venda Ambulant, i l’horari serà el següent:

Dia 7 de 17 a 22 h. Dies 8 i 9 de 10 a 22 h. Dia 10 de 10 a 20 h.

 

Les persones interessades hauran de presentar la instància i la següent documentació:

– Document descriptiu i fotogràfic dels productes a comercialitzar.

– Declaració responsable d’estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l’Ajuntament en matèria d’ocupació de via pública, amb l’Agència Tributària i amb la Tresoreria de Seguretat Social en el règim corresponent, i de complir amb les condicions higienicosanitàries.

– En cas de les entitats sense afany de lucre, una declaració responsable del president de l’entitat manifestant que els ingressos de la venda aniran destinats a fins solidaris.

Els preus dels estands seran els aprovats en Junta de Govern de 5 de desembre de 2012 de conformitat amb el previst a la normativa reguladora de preus públics 0,6 que estableix el preu de 62,5 € el primer dia i 5,5 els següents.

Per tant, el preu per cada envelat, pels 4 dies de fira, serà de 79 €.

El termini per a la presentació de sol·licituds acabarà el pròxim dia 15 de novembre de 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.