L’exposició ‘’Conciliar, La Aguja de la Giganta’’ arriba a l’antiga Capella de Gràcia

Avui divendres 20 d’octubre, a les 19h, s’inaugura a la sala expositiva de l’antiga Capella de Gràcia, l’exposició ‘’Conciliar, La Aguja de la Giganta’’ de l’artista Núria Román. Es trobarà oberta al públic fins dia 20 de gener de 2024.

L’exposició CONCILIAR té com a principal objectiu recuperar l’esperit del projecte Latitud 40º, una intervenció artística d’abast global consistent en instal·lar agulles de cosir de grans dimensions a diferents ubicacions que es troben a la latitud 40º.

Després de dotze anys, ‘’La Aguja de la Giganta’’, la primera escultura d’aquest projecte, es va situar a Montgofra. Es tractava d’un dels exemples de land art a Menorca, un tipus d’art que es dona arreu, especialment a Europa i els Estats Units, i que promou la reflexió sobre les relacions entre els individus, el paisatge i la natura.

L’obra, de 3,80 metres i feta d’un tronc dut pel mar i una estructura de ferro, es podrà veure a l’exposició juntament amb altres “agulles”, tant escultures com pintures. Un panell explicatiu permetrà conèixer millor el recorregut del projecte L atitud 40º i les seves derivades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.